Írd be, mit keresel:

4 hatékony gyümölcs, amivel felturbózhatjuk egészséges étrendünket

A nyár a legjobb gyümölcsszezon, és bár közeleg a legforróbb évszak vége, a nyári gyümölcsökkel még most is felturbózhatjuk étrendünket. Mutatunk négy olyan vitaminbombát, amit semmiképpen ne hagyjunk ki a kosarunkból a piacon járva.

Cookta - 2018.08.30.
4 hatékony gyümölcs, amivel felturbózhatjuk egészséges étrendünket

Minden gyümölcs egészséges és finom, de érdemes azokat a szupergyümölcsöket választani, amik az összes többi gyümölcsnél több vitamint tartalmaznak. Az egészséges étrendbe mindenképpen fontos beilleszteni a szilvát, a sárgadinnyét, a málnát és a mangót, és azt is eláruljuk, miért.

Szilva a szív egészségéért

A szívetek egészsége érdekében mindenképpen hasznos gyümölcs a szilva. Antioxidánsokat tartalmaz, amelyek csökkentik a vérnyomást és a koleszterinszintet. Keressétek a sötétebb szilvákat, amelyek még több jótékony antioxidánst tartalmaznak.

Sárgadinnye az egészséges csontokért

A sárgadinnye kiváló káliumforrás, ami a csontok megfelelő vastagságáért és erősségéért felelős, és felveszi a harcot a csontritkulás ellen.

A málna és a mangó kiemelten jótékony hatásairól itt olvashattok >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.