Írd be, mit keresel:

Csirkeszárnyból csirkecomb

Nagyon egyszerű látványosabbá tenni a csirkeszárnyat egy kis formázással. Igazi dobverők, kis combok lesznek, lessétek el a technikát!

Cookta - 2016.02.17.
Csirkeszárnyból csirkecomb

A bundázásnál is van egy kis trükk, én mindig így csinálom, sokkal egyszerűbb! A lisztet és a tojást (egy kis sóval) összekeverem, így csak két fázis a panírozás, gyorsabb és tisztább is. 🙂 Tökéletesen szép és jó ropogós lesz így a bunda! 🙂

Objektum doboz

Jó étvágyat!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.