Írd be, mit keresel:

Gasztrohoroszkóp – OROSZLÁN

Személyiségedet a Nap uralja, ennek köszönheted nagyvonalúságodat. Rendkívül stílusos vagy, kedveled a szép és drága dolgokat, a jó minőséget. 

Cookta - 2016.10.02.
Gasztrohoroszkóp – OROSZLÁN

Ha épp nem engedheted meg magadnak, hogy nagy lábon élj, akkor képes vagy azért spórolni, hogy legalább egy-egy alkalommal királyi fényűzésben lehessen részed. Szeretsz előkelőbb éttermekben enni, a minőség is nagyon fontos számodra. Mivel igen kreatív vagy, nemcsak az evést, de a főzést, sőt már a bevásárlást is nagyon szereted. Különös gondot fordítasz a jó alapanyagokra, ezért képes vagy a jól bevált árusokat felkeresni, hogy mindenből a legjobb kerüljön a kosaradba. Sokféle fogással készülsz, ha vendégeket vársz, és ők biztosak lehetnek abban, hogy káprázatos finomságokkal fogadod őket.

Mivel tüzes jegyű vagy, biztosan szereted a sült húsokat és a jól megpirított zöldségeket, kedvenced minden, ami grill, de szívesen fogyasztasz salátákat és gyümölcsöket is. A túlságosan édes ízeket kerülöd, inkább az étcsokoládés desszerteket kedveled. Az italok közül az elegáns pezsgő, a prosecco, az erősebbek közül pedig a minőségi konyak illik hozzád leginkább.

Forrás:
iStock

Amit bátran fogyaszthatsz: 

Húsfélék, halak: kacsa, vadhús, lazac

Zöldségek: tök, paprika, karalábé, zöldborsó, kukorica

Gyümölcsök: alma, citrom, ananász, szárított gyümölcsök

Fűszerek: szarvasgomba, szerecsendió, sáfrány, gyömbér, tárkony, bazsalikom

Receptajánlat:

Rozé kacsamell szendvicsbe álmodva >>

Forrás:
Mikes Márk

Sült kukorica szalonnaköntösben >>

Forrás:
iStock

Sült ananász fűszeres karamellel >>

Forrás:
Alexandra.hu

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.