Írd be, mit keresel:

Gasztrohoroszkóp – BIKA

Személyiségedet a Vénusz uralja, ebből következik, hogy szereted a szépet, a kellemeset, a kényelmet, a biztonságot, ellentétben a váratlan helyzetekkel, a változással és a meglepetésekkel. 

Cookta - 2016.09.29.
Gasztrohoroszkóp – BIKA

Ez igaz főzési és táplálkozási szokásaidra is: ragaszkodsz a megszokott ízekhez, a jól bevált fogásokhoz, nem vagy nagy kísérletező a konyhában. Amikor vendégeket vársz, ugyancsak kiteszel magadért: jól megkomponált ételsorral, finom borokkal, szépen terített asztallal készülsz. Mindent szeretsz a fűszeres húsoktól a tésztán át a salátáig, de legfőképpen az édességet.

Ami az édességeket illet, lehet csokoládé, tejszín vagy torta, rajongsz minden desszertért, falatonként ízlelgeted. Számodra az evés élvezet, evéssel ünnepelsz, ha örülsz, ha bánat ér, evéssel vigasztalódsz. Sajnos ennek következményei is vannak, ezért szinte folyton diétázol, többnyire nem sok sikerrel, mert nehezen tudod megtartóztatni magad a csábítástól, vagyis a finom falatoktól. Az italok közül a pezsgő és a testesebb borok illenek leginkább hozzád.

Forrás:
iStock

Amit bátran fogyaszthatsz: 

Húsfélék, halak: sovány marha, bárány, harcsa
Zöldségek: zöldborsó, spenót, paradicsom, káposzta, spárga
Gyümölcsök: alma, banán, narancs, szilva, cseresznye
Fűszerek: zsálya, fahéj, szegfűszeg, menta, petrezselyem

Receptajánlat:

Mentás zöldborsókrémleves >>

Zsályával sült borjúszelet pármai sonkával >>

Csodás csokimousse >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.